Atenció personalitzada també en línia

Assega Assegurances és una corredoria d’assegurances que ofereix una atenció personalitzada i que facilita totes les gestions en línia, des de les declaracions per sinistres fins a la gestió de pressupostos, clients i pòlisses mitjançant WhatsApp (+376868622).

 

Des d’un terminal de telèfon mòbil amb connexió a internet ja es poden fer el 99% de les gestions, per no dir totes, que es fan prop d’una corredoria d’assegurances. I amb la voluntat de facilitar encara més aquestes gestions, Assega Assegurances ofereix l’opció d’atendre els diferents tràmits a través de WhatsApp: des de la petició de pressupost i la contractació de la pòlissa, a la declaració dels possibles sinistres.

El gerent d’Assega Assegurances, Francesc Segarra, destaca els avantatges de fer les gestions en línia, i especialment a través de WhatsApp. Per començar, amb pocs minuts es pot disposar d’un pressupost, especificant les cobertures i garanties que ofereix l’assegurança que es vol contractar. I si s’aprova, facilitant el número d’IBAN, gairebé al moment ja es pot tenir el rebut i la pòlissa desats al telèfon.

Per seguir, s’estalvia paper, un benefici per al medi ambient, però les conversacions queden per escrit. Tot queda registrat, el que dona seguretat tant a l’assegurat com a l’assegurador.

A més, amb el WhatsApp no hi ha horaris ni dies festius. Es poden fer arribar les consultes i peticions a l’hora que convingui, sense haver d’esperar a l’horari d’oficina, el que fa que la gestió sigui molt més àgil i ràpida.

Assega Assegurances és una corredoria amb 25 anys d’experiència. En ser corredoria ofereix l’avantatge de tenir un únic interlocutor per a totes les gestions, siguin per sinistre, per demanar un rebut o per fer qualsevol consulta referent a assegurances, de llar, vehicle, salut, etcètera. I en aquest cas, a més, oferint un tracte personalitzat i tot en línia.

 

 

Leave Reply